Een professionele aanpak voor een perfecte oogmeting

Het verminderen van uw gezichtsvermogen merkt u niet snel op. Dat komt doordat dit meestel zeer geleidelijk gaat. Op een bepaald moment ontstaat er echter een situatie waardoor u uzelf en anderen in gevaar kunt brengen.
Bij Polman Opticiens kunt u uw gezichtsvermogen laten controleren. Met professionele apparatuur worden uw ogen getest en krijgt u een individueel advies. Gewoon, voor uw eigen veiligheid.

Bijna alle mensen boven de veertig hebben problemen met de beroemde kleine lettertjes. In ons land heeft meer dan de helft van de bevolking een oogcorrectie nodig. Voor een goed uitgevoerd oogonderzoek is het belangrijk te kiezen voor een gediplomeerd opticien, die enige jaren ervaring heeft.

Mevrouw Scheps-Pasman is als oogarts aan ons verbonden. Zij houdt praktijk in Arnhem op de Janspoort 1-1, u kunt een afspraak met haar maken door te bellen naar (026) 443 85 80.

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59