Ervaar het verschil met Eyecode van Essilor

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat elk oog uniek is. Dus moet elk brillenglas dit ook zijn! Deze nieuwste en exclusieve technologie van Essilor en Varilux houdt rekening met uw unieke eyecode gegevens om zo unieke, op maat gemaakte brillenglazen te ontwerpen. En dit uiteraard voor elk oog, gezien uw linker- en rechteroog meestal niet identiek zijn. Perfect aansluitend op al uw behoeften, ongeacht leeftijd, voorschrift, montuur of brillenglaskeuze, met eyecode ervaart u het verschil!

Door een dynamische 3D meting is Varilux in staat om meer dan 20 veerschillende gegevens te verwerken in de berekening en productie van uw brillenglazen. Het resultaat is een glas met 5 keer meer precisie, ongeacht de richting waarin u kijkt. U unieke eyecode wordt gemeten op basis van het draaipunt van uw oog. Dit punt is de enige referentie voor het ontwerpen van brillenglazen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt qua montuur meten wij aan de hand van een snelle meting uw natuurlijke kijkbeweging. Dit doen we met Visioffice het unieke meettoestel wat u in alle onze filalen aantreft.

De meerderheid van de brildragers zoeken naar brillenglazen die ontworpen worden door middel van een uitgebreide "oogdiagnostiek". Met eyecode brillenglazen komt er een einde aan deze zoektocht. Waarom tevreden zijn met "enkel" een goed zicht, terwijl er zo veel meer mogelijk is? Ga voor het beste zicht ooit, in een ogenblik.

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59