Maarten Meijer

Maarten Meijer

“Toppie dat ik aan dit onderzoek heb kunnen mee doen!”
 
Tijdens het gesprek met Maarten merk je direct dat er een jongeman is binnengekomen die zich niet zo gauw uit het veld zal laten slaan. Hij is dan ook niet bang voor vragen over zijn, op 9e jaar ontdekte, dyslexie en zijn nieuwe dyslexiebril. Hij hoorde via een medewerkster van Polman Opticiens dat een onderzoek naar dyslexiebrillen van start ging en vroeg of hij nog mee kon doen. Gelet op Maarten zijn enthousiaste reactie heeft hij er dan ook geen moment spijt van. Dankzij de bril leest hij beter en rustiger. Hij slaat bij het lezen geen woorden meer over en hoeft niet meer te raden naar de betekenis van de gelezen zin. Bij de test zonder dyslexiebril maakte hij het dubbele aantal fouten, dan met de dyslexiebril.
 
Zijn reactie op de vraag of hij de dyslexiebril ook anderen gaat aanbevelen is hij duidelijk. “Ja, zonder meer. Voor mij is het lezen er niet leuker op geworden, maar wel rustiger en gemakkelijker”.

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59