Maartje Pieters

Maartje Pieters

“Heerlijk, de rust aan mijn ogen bij het lezen”.
 
Moeder en dochter vertellen samen over hun ervaringen met de dyslexiebril. Na het lezen van de advertentie in de krant over het onderzoek door Polman Opticiens hebben zij zich direct opgegeven. Onder het motto; “niet geschoten is altijd mis!” Beiden kregen een bril aangemeten die direct werkte. Bij zowel Iris als bij Maartje kwam er rust bij het lezen. Geen dansende letters meer, concentratie werd beter. Woorden met meerdere lettergrepen in lange zinnen werden ineens begrijpelijk. Ze hoefden niet meer opnieuw gelezen en/of geraden te worden. Iris leest de krant weer en Maartje heeft bij het maken van haar huiswerk en bij het maken van toetsen de bril op. Moeder en dochter kunnen en willen niet meer zonder de dyslexiebril.

Op de vraag of zij de dyslexiebril zouden aanbevelen, waren beiden daar ook heel duidelijk over. “Ja! dat hebben wij ook al meerdere keren gedaan”.

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59