Orange Babies

Eric Looijen een van onze vaste klanten;
Op 10 oktober 2017 treed ik voor de verandering uit mijn comfort zone: weg achter mijn bureau en gedurende negen dagen in Namibië op de fiets voor Orange Babies! De reis bekostig ik (vanzelfsprekend) zelf. Ik zal in Namibië niet alleen fietsen, maar ook projecten bezoeken en de handen uit de mouwen steken. Daarnaast is het mijn streven om € 3.250 sponsorgeld bij elkaar te krijgen.
 
Over Orange Babies 
Orange Babies helpt  zwangere vrouwen, kinderen en direct betrokkenen die de gevolgen van de hiv-epidemie ondervinden in Afrika. Zij worden namelijk het hardste getroffen door de aidsepidemie, maar ontvangen de minste hulp. De doelen van Orange Babies:
- voorkomen dat een zwangere vrouw het hiv-virus doorgeeft aan haar baby;
- helpen van mensen die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids.
Orange Babies ondersteunt meerdere projecten in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia.  Uitvoerige informatie over Stichting Orange Babies en haar projecten vind je op www.orangebabies.nl  

Gewoon doneren
Als je wilt doneren, ga dan naar mijn actiepagina http://actievoororangebabies.nl/nl/acties/226/eric-looijen-tour-namibie-2017/ en gebruik de knop "Doneer". Uiteraard is Orange Babies een ANBI (algemeen nut beogende instelling) en zijn giften dus fiscaal aftrekbaar. Op verzoek reikt Orange Babies donatie facturen uit.

Steun voor mijn actie 
De beroemde fotografen Toonen & Wientjens  http://www.toonen-wientjens.com/  zijn bereid om mijn actie te ondersteunen. Zij bieden - als ik meer dan vier inschrijvingen kan aanbrengen -  voor de speciale prijs van € 400,-- een fotoshoot aan met een duur van één uur, waarbij de visagie verzorgd wordt door de vermaarde Make Up Artist Tamara Sauer  http://www.tamarasauer.nl/make-up-artist-portfolio.php  Schrik niet: dit team is niet alleen heer en meester in glamour fotografie, maar ook in artistieke familieportretten (max 3 voor deze prijs) en hoogwaardige (zakelijke) portretfotografie. De shoot is inclusief print op Dibond 40 x 60 cm, een stijlvolle wanddecoratie waarbij de foto direct op de plaat word geprint.‚Ä®Dibond bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Het aluminium is wit ovengelakt met polyester, vormvast en UV-bestendig.

Verder plaatst Polman Opticiens - in 2016 verkozen tot branche winnaar beste opticiens van Nederland door Het Nationale Business Succes Award - in de maanden juli tot en met september collectebussen voor Orange Babies in haar vestigingen. Ook heeft Polman Opticiëns Orange Babies als goede doel aangewezen in het kader van de heropening van haar vestiging in de Emmastraat te Velp. Meer over PolmanOpticiens: http://www.polmanopticiens.nl/

Wijnhandel Appeldoorn, medelid van Bizznet, doet ook een duit in het zakje. Bestel nu in de winkel of via www.appeldoorn.nl heerlijke wijnen en meld mijn actie, online met "OB-ericlooijen". Voor elke fles, die gekocht wordt, steunt Wijnhandel Appeldoorn mij en dus Orange Babies met € 1,--! Wijnhandel Appeldoorn regelt de betaling en de bezorging en zorgt dat de donatie op mijn actiepagina wordt bijgeschreven. 

Mijn motivatie

Verder kijken dan mijn advocatenneus lang is en overdracht van hiv op de allerkleinsten voorkomen!

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59