Stichting Emefa

Stichting Emefa Rheden-Rozendaal is in 2004 opgericht door Hans Polman, directeur van Polman Opticiens. Hij brengt al meer dan tien jaar om in samenwerking met Essilor uit Zevenaar (een leverancier van oogoptische producten) tweedehands brillen en glazen naar Ghana.

Naam van de stichting
Stichting Emefa is opgericht om geld in te zamelen waarmee een meisje genaamd Emefa in Nederland geopereerd zou kunnen worden aan een tumor. Dit meisje kon uiteindelijk toch in Ghana geholpen worden, maar de stichting is altijd blijven bestaan. Emefa is helaas in 2005 vermoord. Bestuursleden van de stichting brengen regelmatig een bezoek aan Ghana. Op zijn kosten neemt Hans Polman ook regelmatig medewerkers mee naar Ghana om oogmetingen te verrichten en kennis over te dragen.

Website Stichting Emefa
Klik hier om de website van Stichting Emefa te bezoeken.

 

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Steun de Stichting Emefa

Steun de Stichting Emefa Rheden-Rozendaal en maak een donatie over naar bankrekeningnummer 55.75.97.927 t.n.v. Stichting Emefa te Velp.

ANBI

Stichting Emefa is
een ANBI. Giften zijn
daarom aftrekbaar!

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59