Varilux

Comfortabel leven begint met goed voor uzelf zorgen. Aandacht besteden aan de dingen die écht belangrijk zijn, uw ogen bijvoorbeeld. Polman Opticiens geeft uw ogen de zorg die ze verdienen.

Met behulp van de meest nauwkeurige apparatuur, zeer hoogwaardige producten en een fantastische service. Ook het modeaspect en wat een bril kan doen voor iemands persoonlijkheid staan bij ons centraal. Bij Polman opticiens bent u verzekerd van goed advies en is er oprechte interesse in de klant.

De Varilux kwaliteit is uniek. Elk glas is een topprestatie. Varilux glazen zijn de beste oplossing voor uw kijkprobleem. U treft bij de glazen een bewijs van echtheid aan. Dat is de zekerheid dat u glazen heeft van Essilor; de uitvinder van Varilux. Toch kan het zijn dat u op één of andere manier niet tevreden bent over uw nieuwe Varilux brillenglazen. Mocht dat zo zijn, dan kunt u aanspraak maken op de unieke Varilux tevredenheidsgarantie. Gedurende de eerste 10 weken na aflevering van uw bril met Varilux glazen, kunt u alsnog kiezen voor een ander glas.

Want Polman Opticiens garandeert u in nauw overleg met Essilor, de voor u meest geschikte kijkoplossing.

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59