Varilux E- series

Het ontwerp van Varilux e-series brillenglazen is gebaseerd op baanbrekende technologieën die tot een revolutie hebben geleid in gepersonaliseerde brillenglazen. Varilux e-series brillenglazen worden speciaal voor u op maat gemaakt zodat u van een natuurlijk zicht kunt genieten tijdens uw dagelijkse activiteiten.
Voor iedere situatie in uw dagelijks leven garandeert Varilux e-series een goed zicht.
Varilux e- series: voor een snelle gewenning en stabiel zicht
Wist u dat beeldvervorming het grootste probleem is van standaard brillenglazen? Dit veroorzaakt vaak een onwennig gevoel bij het dragen van een nieuwe bril.
Een van de nieuwe technologieën van de Varilux series, Swim Control,
reduceert deze beeldvervormingen aanzienlijk. De Swim Control technologie in Varilux e -series zorgt voor een supersnelle gewenning en weinig beeldvervormingen.
Varilux e-series brillenglazen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Het glasdesign is gebaseerd op technologieën als eyecode en Swim Control waardoor u geniet van een snelle gewenning en zonder beeldvervormingen.

Door te kiezen voor Varilux e -series wordt natuurlijk zicht werkelijkheid!
 

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59