Varilux Eyezen

De tegenwoordige levensstijl is enorm gedigitaliseerd. Onze ogen hebben het maar zwaar te verduren met het turen naar al die beeldschermen! Eyezen brillenglazen zijn speciaal ontwikkeld om uw ogen hierbij te ondersteunen. Minder vermoeidheid, meer ontspanning en dus meer kijkcomfort.
 
Multifocaal en unifocaal
Eyezen brillenglazen zijn verkrijgbaar in de unifocale variant Essilor Eyezen en de multifocale variant Varilux Eyezen. Op basis van uw leeftijd en de gebruikssituatie waarin u de bril gaat dragen, zijn beide opties verkrijgbaar in drie verschillende versies om het beste uit uw ogen te halen. Ook als u geen bril nodig heeft maar wel veel naar beeldschermen kijkt,  is Eyezen een goede optie! Eyezen doet namelijk meer dan alleen zicht corrigeren.
 
Bescherming en ontspanning
Eyezen brillenglazen zorgen ervoor dat het uw ogen minder moeite kost om scherp te stellen. Hierdoor heeft u minder kans op oog- en lichaamsklachten, ervaart u verbeterde leesbaarheid van kleine leestekens en heeft u een natuurlijke houding bij het gebruik van uw smartphone. In combinatie met de Crizal Prevencia coating heeft u daarnaast minder last van schitteringen, is het contrast beter en wordt schadelijk blauw licht dat beeldschermen uit kunnen stralen selectief gefilterd, waardoor voortijdige veroudering van de ogen wordt voorkomen.
 
De technologie achter het glas
Twee technologieën zorgen ervoor dat Eyezen brillenglazen zo effectief zijn: 
Eyezen™ Focus Technologie
Op basis van uw profiel wordt een apart gedeelte ingeslepen onderin het brillenglas dat uw ogen nét dat beetje gemak geeft wanneer u naar uw smartphone kijkt.
Light Scan™
Beeldschermen kunnen hinderlijk blauwviolet licht uitstralen. Dit licht is ook aanwezig in daglicht en reguleert o.a. de biologische klok. Blauwviolet licht kan echter ook schadelijk zijn voor het netvlies en wordt in verband gebracht met oogaandoeningen als leeftijdsgebonden macula degeneratie. Crizal® Prevencia™ filtert selectief licht, waardoor schadelijke UV-stralen en blauwviolet licht worden tegengehouden en noodzakelijk licht wel wordt doorgelaten. Hierdoor wordt vroegtijdige veroudering van de ogen voorkomen. Bovendien worden schitteringen verminderd en contrast verbeterd.
 
Meer weten over de mogelijkheden van Eyezen brillenglazen? Wij adviseren graag over ontspannen kijkcomfort dat past in uw digitale levensstijl.

 

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59