Varilux S-series

De Varilux S-series bestaan uit twee designs. De Varilux S 4D biedt je alle nieuwe technoligieën. Naast de Varilux S 4D is er ook een versie van de Varilux S-series die geen rekening houdt met het dominante oog, de Varilux S 2.
Zoals iemand rechts of linkshandig is heeft u een dominante oog. Dit dominante oog heeft een leidende rol en kijkt in het dagelijks leven eerst naar het beoogde doel. Door rekening te houden met uw ziende dominante oog bij het produceren van uw brillenglazen ervaart u een verbeterde reactiesnelheid.

Deze volledig gepersonaliseerde multifocale glazen bieden de dragers een verbeterde kijksnelheid. Door rekening te houden met uw ziende dominante oog zorgt Varilux S 4D in combinatie met de andere technologieën voor evenwicht in beweging, de breedste gezichtsvelden en een snellere reactiesnelheid.

De Varilux S 4D is het meest geavanceerde multifocale brillenglas. Door rekening te houden met 15 persoonlijke parameters is Varilux S 4D het ultieme gepersonaliseerde brillenglas. Om deze metingen uit voeren maken wij gebruik van een elektronische meetzuil van Essilor: Visioffice. Alle Varilux S 4D brillenglazen worden geleverd met een echtheidscertificaat en vallen de Varilux garantie.

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59