Varilux Sport

Bij sportbeoefening is een hoofdrol weggelegd voor onze ogen: zij verstrekken 80% van de informatie over de snelheid en nauwkeurigheid van bewegingen en verplaatsingen. Essilor lanceerde Varilux Sport om in te spelen op de specifieke verwachtingen van verziende sportbeoefenaars. Deze multifocale brillenglazen dienen voor alle sporten, zoals mountainbiken, zeilen, skiën… zodat de sporter optimaal kan presteren!

Het multifocale brillenglas Varilux Sport biedt:

  • vertezicht dat is aangepast aan openluchtactiviteiten, om opdoemende hindernissen duidelijk te onderscheiden (skiën, mountainbiken, enz.)
  • zicht op tussenafstand om de bewegingen en verplaatsingen beter te combineren en bewegende voorwerpen nauwkeurig te kunnen volgen (tennis- en golfballen, enz.)
  • nabijzicht om nauwkeurig te zien, ongeacht de snelheid en stabiliteit (aflezen van een  snelheidsmeter op een fiets, een scorekaart bij golf, een GPS, een kompas, enz.)

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59