Veiligheidsbrillen

Of u nu in een omgeving werkt met hoge temperaturen of uren achter de computer doorbrengt, voor alles is er een geschikt montuur te vinden met of zonder corrigerende glazen. De werkomstandigheden en optische sterktes bepalen de materiaalkeuze.
Glazen van polycarbonaat zijn goed bestand tegen het inbranden van vonken, spatten. Minerale glazen zijn aan te raden voor gebruik in de chemische industrie omdat kunststof veel gevoeliger is voor chemicaliën. U kunt de veiligheidsbril herkennen aan de merktekens die zijn aangebracht op montuur en glazen. Dit zijn merktekens van identificatie van de fabrikant en het CE-merkteken. Ook vindt u op de bril markeringen die de optische kwaliteit en het veiligheidstechnische toepassingsgebied aangeven.

Leg uw bril nooit neer op de bolle zijde van de glazen. Laat minimaal iedere twee jaar uw veiligheidsbril met correctie op de juiste sterkte controleren.

Laat u in één van onze filialen vrijblijvend adviseren.
 

Kijk ook eens op:

Kinderbrillenclub
Stichting Emefa
Vergoedingen

Vestigingen

Polman Opticiens heeft vier vestigingen rondom Arnhem. Bij ons kun je terecht voor oogzorg en gehoortesten. Voor een afspraak met onze oogarts kun je uitsluitend terecht bij Focus Optiek in Velp.
Bij alle vestigingen kun je terecht voor lenzen, brillen, zonnebrillen, veiligheidsbrillen en oogadvies.

Huissen

Huessensche Poort Optiek
Langestraat 64
6851 AS  Huissen
(026) 325 19 74

Velp

Focus Optiek
Emmastraat 21
6881 SN  Velp Gld
(026) 361 75 59