Vakkundig en handgemaakte brillen

De brillen van Bentley Eyewear vertegenwoordigen de perfecte keuze voor bestuurders. Elk stuk van de bril is vakkundig handgemaakt. Dit is allemaal mogelijk door de exclusieve samenwerking met Estede Austria. Hieruit zijn de volgende drie collecties ontstaan: “Conoisseurs”, “Grand Touring” en “Speed 8”.

De Bentley monturen zijn gemakkelijk te dragen en zijn ze eenvoudig en informeel in hun vorm. Evenzeer kennen de monturen een opmerkelijke uitdrukking van op maat gemaakt vakmanschap met technische expertise. Immers is de exclusiviteit van de brilmonturen af te lezen. Zo kennen de design brillen kostbare en zeldzame materialen: massief goud en zilver, palladium, titanium, hoorn en hout. Elk montuur is te herkennen aan alle karakteristieke Bentley-stijlelementen.

De Bentley Eyewear specialist bij u in de buurt

Naast de brilmonturen van Bentley kunt u ook slagen voor vele andere merken bij Polman Opticiens. Wij bieden een uitgebreide collectie. Zo biedt onze collectie sportbrillen de nodige bescherming tijdens al uw sportieve activiteiten, van het water tot in de bergen. Graag helpen wij u aan een bril die aan uw wensen voldoet. Kom gerust langs bij een van onze vestigingen.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo