Bentley Eyewear: Vakkundig en handgemaakt

De brillen van Bentley Eyewear vertegenwoordigen de perfecte keuze voor bestuurders. Elk stuk van de bril is vakkundig handgemaakt. Dit is allemaal mogelijk door de exclusieve samenwerking met Estede Austria. Hieruit zijn de volgende drie collecties ontstaan: “Conoisseurs”, “Grand Touring” en “Speed 8”.

De Bentley monturen zijn gemakkelijk te dragen en zijn ze eenvoudig en informeel in hun vorm. Evenzeer kennen de monturen een opmerkelijke uitdrukking van op maat gemaakt vakmanschap met technische expertise. Immers is de exclusiviteit van de brilmonturen af te lezen. Zo kennen de design brillen kostbare en zeldzame materialen: massief goud en zilver, palladium, titanium, hoorn en hout. Elk montuur is te herkennen aan alle karakteristieke Bentley-stijlelementen.

De Bentley Eyewear specialist bij u in de buurt

Naast de brilmonturen van Bentley kunt u ook slagen voor vele andere merken bij Polman Opticiens. Wij bieden een uitgebreide collectie. Zo biedt onze collectie sportbrillen de nodige bescherming tijdens al uw sportieve activiteiten, van het water tot in de bergen. Graag helpen wij u aan een bril die aan uw wensen voldoet. Kom gerust langs bij een van onze vestigingen.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo

Corona maatregel

×

Onze winkels blijven geopend om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u net een bril besteld? Ligt uw bril hier voor reparatie? Geen probleem, u kunt deze ophalen mits u zicht houdt aan de gestelde hygiëne regels. Lukt dat niet, dan zullen wij er persoonlijk voor zorgen dat deze thuisbezorgd wordt. Heeft u dringend advies nodig over uw ogen? Bel of e-mail ons, dan zoeken wij samen naar een oplossing. Contactlenzen en bijbehorende vloeistoffen kunnen gewoon besteld worden, telefonisch of per e-mail. Bestellingen leveren wij kosteloos bij u thuis. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 geopend. Samen zien we altijd meer mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Blijf gezond en pas op elkaar.

Mail: info@polmanopticiens.nl
Ouwerling Optiek - Elst 0481-375000
Focus Optiek - Velp 026-3617559
Huessensche Poort Optiek - Huissen 026-3251974
Rijks Optiek - Oosterbeek 026-3333973

Hygiëne regels:
- Ontsmet u handen bij binnenkomst.
- Houdt 1,5 meter afstand.
- Niet meer dan 5 bezoekers per winkel.
Mocht u in contact zijn geweest met iemand met griepverschijnselen, dan vragen wij u onze winkels niet te betreden. Het team van Polman Opticiens vraagt u om deze regels in acht te nemen zodat wij onze winkels niet hoeven te sluiten. Dan begroeten wij u graag met een glimlach in onze winkels.