Bril Protectie Plan

Uw bril is een belangrijk en waardevol bezit en wordt altijd met u meegedragen. Het risico van schade, verlies of diefstal is daarom groot. Het BPP* by Polman Opticiens is een uitstekende verzekering speciaal ontwikkeld schade aan of verlies van uw bril.

lees meer

Varilux Centrum

Comfortabel leven begint met goed voor uzelf zorgen. Aandacht besteden aan de dingen die écht belangrijk zijn, zoals uw ogen. Polman Opticiens geeft uw ogen de zorg die ze verdienen.

lees meer

Vergoedingen

Wat is de vergoeding die u kunt krijgen van uw zorgverzekeraar? Dat kan nogal verschillen afhankelijk van bij welke zorgverzekering u bent aangesloten.

lees meer
bril
kinder brillen
vrouw met retrobril

Summer is coming

Wij adviseren u graag bij de keuze van een bril die bij u past. Zowel sportief of fashion is bij ons mogelijk. Bij Polman Opticiens vindt u een uitgebreide brillencollectie. Wij bieden u merken als Gucci, Yves Saint Laurent, Bentley, Stella McCartney, Lindberg en nog veel meer. Zo kunt u altijd bij ons slagen. Daarnaast kunt u een passende verzekering bij ons afsluiten voor uw bril met ons Bril Protectie Plan.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo

Corona maatregel

×

Onze winkels blijven geopend om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u net een bril besteld? Ligt uw bril hier voor reparatie? Geen probleem, u kunt deze ophalen mits u zicht houdt aan de gestelde hygiëne regels. Lukt dat niet, dan zullen wij er persoonlijk voor zorgen dat deze thuisbezorgd wordt. Heeft u dringend advies nodig over uw ogen? Bel of e-mail ons, dan zoeken wij samen naar een oplossing. Contactlenzen en bijbehorende vloeistoffen kunnen gewoon besteld worden, telefonisch of per e-mail. Bestellingen leveren wij kosteloos bij u thuis. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 geopend. Samen zien we altijd meer mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Blijf gezond en pas op elkaar.

Mail: info@polmanopticiens.nl
Ouwerling Optiek - Elst 0481-375000
Focus Optiek - Velp 026-3617559
Huessensche Poort Optiek - Huissen 026-3251974
Rijks Optiek - Oosterbeek 026-3333973

Hygiëne regels:
- Ontsmet u handen bij binnenkomst.
- Houdt 1,5 meter afstand.
- Niet meer dan 5 bezoekers per winkel.
Mocht u in contact zijn geweest met iemand met griepverschijnselen, dan vragen wij u onze winkels niet te betreden. Het team van Polman Opticiens vraagt u om deze regels in acht te nemen zodat wij onze winkels niet hoeven te sluiten. Dan begroeten wij u graag met een glimlach in onze winkels.