De tijdloze Cartier monturen 

De monturen van Cartier zijn tijdloos en zitten vol met schoonheid. Zo zitten er details op verwerkt die verwijzen naar de juwelencollectie. Denk bijvoorbeeld aan het bekende panter symbool. Ten tweede zijn de tijdloze monturen te herkennen aan het hoge draagcomfort, de hoge kwaliteit en de luxe uitstraling van de brillen. Dit maakt de brillen een discrete luxe voor uw ogen. Ten derde worden de monturen gemaakt van hoogwaardige materialenzoals walsdoublé (combinatie van edelsteen en goud), zilver, witgoud, platina en massief goud. Als laatste maakt het vakmanschap, de elegantie, de kwaliteit en de Cartier monturen die zijn gedragen door talloze filmsterren en leden van koningshuizen het merk uniek.  

Cartier zonnebril 

In discrete luxe uw ogen beschermen tegen de zon? Neem een zonnebril van Cartier. Deze bieden hoogwaardige bescherming tegen uv-stralingen. Ook heeft de Cartier zonnebril een zeer exclusieve en luxe uitstraling. Daarnaast onderscheiden de zonnebrillen zich door het klassieke montuur en het uitzonderlijke ontwerp. De eyecatchers hebben intense kleuren en de details van de juwelencollectie komen ook bij de zonnebrillen terug. De Cartier zonnebril is een echte musthave voor modebewuste mannen en vrouwen en benadrukt de modieuze stijl.  

Cartier monturen bij Polman Opticiens 

Bij Polman Opticiens helpen we u graag met het vinden van uw eigen Cartier montuur. Bij ons kunt u voor zowel heren als dames brilmonturen slagen. Komt u er niet uit? Dan voorzien onze gediplomeerde opticiens en optometristen u graag van een passend advies. Naast Cartier monturen kunt u ook bij ons terecht voor andere merken. Aangezien u bij Polman Opticiens een uitgebreide collectie aan brillenmerken vindt. Denk aan Phillip Plein, Gucci, Saint Laurent, Prada en nog veel meer. Benieuwd naar onze collectie? Kom gerust een langs bij een van onze filialen.  

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo