Zachte lenzen

De zachte lens is de meest gedragen lens van dit moment. De zachte lenzen hebben de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt op het gebied van lensmateriaal en design. Doordat de zachte lens het oog meer afsluit is de zuurstofdoorlaatbaarheid erg belangrijk.

lees meer

Harde lenzen

Voor het scherpste zicht kiest u voor harde (vormstabiele) contactlenzen. Bij moeilijke correcties zijn harde lenzen uitstekend geschikt. Verder zijn harde lenzen hygiënisch doordat ze gemakkelijk schoon te maken zijn en gezonder omdat ze niet direct contact maken met uw ogen.

lees meer

Nachtlenzen

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. De lenzen raken niet je hoornvlies, maar drijven op je traanfilm. Door drukverschil neemt de voorkant van je oog een andere vorm aan. Dat verschil in vorm zorgt dat je overdag scherp kunt zien zonder bril of lenzen.

leer meer
kinderen
vrouw met harde lenzen in vergadering
ouderen die hardlopen

getting in style since 1990

Contactlenzen vinden die het meest geschikt zijn voor uw ogen en het beste passen bij uw levensstijl is zowel voor het draagcomfort als voor de gezondheid van uw ogen erg belangrijk. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten adviseren en begeleiden u graag bij het dragen van contactlenzen.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo