Dior monturen

De monturen van het Franse modemerk zijn jong een stijlvol. Zo zijn ze te herkennen aan de patronen die geïnspireerd zijn door iconische elementen uit het verleden, zuivere lijnen en het gevoel voor details en creativiteit. Er kan dus wel gezegd worden dat Christian Dior kiest voor elegantie, charme, grote vormen en geometrische lijnen. Deze kenmerken gecombineerd met de geraffineerde kleuren maakt het merk uniek.

Dior zonnebrillen voor hem en haar

Met stijl uw ogen beschermen tegen de zon? Dit kan uitstekend met een stijlvolle zonnebril van Dior. Met de creatieve monturen maakt u uw look helemaal af. De zonnebrillen van Dior kennen vele soorten monturen. Denk bijvoorbeeld aan de populaire pilotenbril, cat-eye of een excentriek butterfly montuur. Voor zowel mannen als vrouwen is er genoeg keuze aan stijlvolle zonnebrillen van het Franse modemerk. U zal hoe dan ook een statement maken op het terras!

De specialist bij u in de buurt

Bij al onze filialen kunt u slagen voor uw eigen Dior montuur. Zowel voor een heren als een dames brilmontuur kunt u slagen bij Polman Opticiens. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen kunnen u voorzien van een passend advies en u informeren betreft de mogelijkheden.

Naast de monturen van Dior kunt u ook slagen voor vele andere merken bij Polman Opticiens. U heeft keuze uit een uitgebreide collectie aan merkbrillen. Daarnaast hebben we een collectie sportbrillen die de nodige bescherming biedt tijdens al uw sportieve activiteiten, van het water tot in de bergen.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo