Merken kinderbrillen

Bij Polman Opticiens vindt u een ruime keuze aan kinderbrilmonturen van diverse merken. Wij onderscheiden ons door de kwaliteit van advies en begeleiding. Merken die wij aanbieden voor kinderen zijn onder andere Diesel, Guess, Sir John en Vingino. Zowel voor jongens als meiden is er een merkbril beschikbaar die hij of zij leuk vindt.

Online kinderbrillen passen

Veel kinderen vinden het niet leuk om naar de opticien te komen om een bril aan te meten. Wij bieden hiervoor de oplossing. Bij Polman Opticiens bieden we de mogelijkheid om kinderbrillen online te passen en kopen. Het is hierbij van belang dat u de sterkte van uw kind weet. Door het online passen van brillen is uw kind in een vertrouwde omgeving en kan hij of zij in eigen tempo brillen passen. Online kinderbrillen passen gaat met behulp van een foto waarbij de bril op het gezicht wordt geplaatst. Op deze manier kunt u zien of het montuur bij het gezicht van uw kind past.

Hippe kinderbrillen bij Polman Opticiens

Bij al onze filialen kunt u slagen voor hippe kinderbrillen. Zowel voor een jonge meid als jongeman kunt u slagen voor een passend montuur bij Polman Opticiens. Onze kinderbrilspecialisten helpen u en uw kind graag verder met het vinden van een perfect zittende bril. Wij bieden ook de mogelijkheid om op onze website een kinderbril te passen.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo