Een brillenmerk met oog voor detail

Het Deense brillenmerk Lindberg kent designs met oog voor detail. Discrete, klassieke elegantie en doordachte eenvoud. U kunt het merk herkennen aan het moderne en vederlichte design. Het gerenommeerde merk houdt alles graag dichtbij. Van de eerste ontwerpschetsen tot de uiteindelijke productie. Het gehele proces van het brilmontuur vindt plaats in Denemarken. Zo weet het merk de allerhoogste kwaliteit te waarborgen.

Uw eigen bril samenstellen

Met Lindberg kunt u uw eigen bril samenstellen. Zo zijn er diverse keuzes, waardoor u altijd een uniek brilmontuur kunt samenstellen. Zo kunt u elk frame naar wens laten aanpassen. Het bijzondere aan dit prachtige brillenmerk is dat het design van de brilmonturen met de hand wordt afgewerkt.

De Lindberg specialist bij u in de buurt

Bij al onze filialen kunt u slagen voor uw eigen Lindberg brilmontuur. Zowel voor een heren als een dames brilmontuur kunt u slagen bij Polman Opticiens. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen kunnen u voorzien van een passend advies en u informeren betreft de mogelijkheden.

Naast het strakke design van Lindberg kunt u ook slagen voor vele andere merken bij Polman Opticiens. Wij bieden een uitgebreide collectie. Zo biedt onze collectie sportbrillen de nodige bescherming tijdens al uw sportieve activiteiten, van het water tot in de bergen. Zoekt u een zonnebril waarmee u langs de terrassen kunt flaneren? Ook daarvoor kunt u ook bij ons terecht.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo