Achtergrond dr. Vehof

Dr. Vehof heeft zijn opleiding tot oogarts aan het Universitair Medisch Centrum Groningen afgerond in 2015. Ook heeft hij daar de opleiding tot epidemioloog gevolgd en zijn PhD behaald.

Achtergrond dr. Vehof

Droge ogen kliniek

Dr. Vehof wil patiënten met droge ogen een plek bieden in Nederland waar optimale droge ogen zorg centraal staat. Hij weet als geen ander welke impact droge ogen op een patiënt kan hebben. Uit ervaring weet hij ook dat droge ogen vaak niet adequaat behandeld wordt in Nederland.

Droge ogen kliniek

Rijbewijskeuring

Dr. Vehof voert ook rijbewijskeuringen uit voor het CBR. Dit betreft zorg die in Nederland niet verzekerd wordt. Als u bij ons een rijbewijskeuring ondergaat, dient u het bedrag na afloop van de keuring direct te betalen. Dit kan contant of met uw pinpas.

Rijbewijskeuring

Uw afspraak en tarieven

Als u voor de eerste keer op het poliklinisch spreekuur komt en/of als u komt voor controles voor netvliesaandoeningen, oogzenuwafwijkingen (bijvoorbeeld glaucoom) of een rijbewijskeuring zullen wij druppels moeten toedienen om uw pupillen wijd te maken.

Uw afspraak en tarieven

Wat is droge ogen

Droge ogen is een veelvoorkomende aandoening van het oogoppervlak waarbij de traanfilm niet goed genoeg is om het oog te beschermen tegen uitdroging. Droge ogen gaat gepaard met klachten als zandgevoel, branderig gevoel, irritatie en wazig zien, en problemen met bepaalde werkzaamheden zoals computerwerk of autorijden.

Wat is droge ogen

Behandeling droge ogen

Dr. Vehof heeft in zijn carrière geconstateerd dat de zorg rondom droge ogen niet goed geregeld is in Nederland. Dit heeft meerdere oorzaken. Huisartsen hebben niet de juiste apparatuur om een droog oog goed te onderzoeken. Zij schrijven doorgaans bij klachten een of meerdere kunsttranen voor of bevelen ooglidhygiëne aan.

Behandeling droge ogen

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo

Corona maatregel

×

Onze winkels blijven geopend om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u net een bril besteld? Ligt uw bril hier voor reparatie? Geen probleem, u kunt deze ophalen mits u zicht houdt aan de gestelde hygiëne regels. Lukt dat niet, dan zullen wij er persoonlijk voor zorgen dat deze thuisbezorgd wordt. Heeft u dringend advies nodig over uw ogen? Bel of e-mail ons, dan zoeken wij samen naar een oplossing. Contactlenzen en bijbehorende vloeistoffen kunnen gewoon besteld worden, telefonisch of per e-mail. Bestellingen leveren wij kosteloos bij u thuis. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 geopend. Samen zien we altijd meer mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Blijf gezond en pas op elkaar.

Mail: info@polmanopticiens.nl
Ouwerling Optiek - Elst 0481-375000
Focus Optiek - Velp 026-3617559
Huessensche Poort Optiek - Huissen 026-3251974
Rijks Optiek - Oosterbeek 026-3333973

Hygiëne regels:
- Ontsmet u handen bij binnenkomst.
- Houdt 1,5 meter afstand.
- Niet meer dan 5 bezoekers per winkel.
Mocht u in contact zijn geweest met iemand met griepverschijnselen, dan vragen wij u onze winkels niet te betreden. Het team van Polman Opticiens vraagt u om deze regels in acht te nemen zodat wij onze winkels niet hoeven te sluiten. Dan begroeten wij u graag met een glimlach in onze winkels.