Wat is een optometrist?

Een optometrist is een opgeleide deskundige die de gezondheid van uw ogen bekijkt en controleert. Immers betekent optometrie letterlijk “oogmeetkunde”. Een optometrist bekijkt de gezondheid van de ogen. Zo wordt er gekeken naar de binnen- en buitenkant van het oog. Dit doet de optometrist om te kijken of de gezondheid van uw ogen optimaal is en of er sprake is van eventuele afwijkingen. Denk hierbij aan een oogmeting of binoculair onderzoek. Indien nodig kan de optometrist u doorverwijzen naar een huisarts, oogarts of orthoptist.

Gediplomeerde optometristen in de buurt

Polman Opticiens biedt een gediplomeerde optometrist bij u in de buurt. Zo hebben onze optometristen alle nodige apparatuur, kennis, kunde en ervaring om oogklachten te scannen en te beoordelen. Wanneer u last heeft van niet-spoedeisende problemen, kunt u terecht bij onze optometristen. Daardoor hoeft u niet te wachten tot u terecht kunt bij de oogarts. Wij vinden het belangrijk dat u snel geholpen wordt, want we begrijpen hoe vervelend het is wanneer u klachten heeft die uw zicht belemmeren. Kortom, de gezondheid van uw ogen staan bij Polman Opticiens voorop.

Onze Polman Opticiens filialen zijn te vinden in Elst, Velp, Huissen en Oosterbeek. Zo heeft u altijd een optometrist rond Arnhem en omgeving. Kom gerust langs bij een van onze vestigingen of maak online een afspraak. U bent altijd welkom bij Polman Opticiens!

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo