bril protectie plan

Uw bril is een belangrijk en waardevol bezit en wordt altijd met u meegedragen. Het risico van schade, verlies of diefstal is daarom groot. Het BPP* by Polman Opticiens is een uitstekende verzekering speciaal ontwikkeld schade aan of verlies van uw bril.

lees meer

hoortoestellen

Onze stAr-gediplomeerde audicien van HoorPartners is een professional met veel kennis van het vak en de beschikbare apparatuur. HoorPartners nemen hoortesten af met de modernste technologie.

lees meer

varilux centrum

Comfortabel leven begint met goed voor uzelf zorgen. Aandacht besteden aan de dingen die écht belangrijk zijn, zoals uw ogen. Polman Opticiens geeft uw ogen de zorg die ze verdienen.

lees meer

kinderbrillenclub

Bij de Kinderbrillenclub by Polman Opticiens vind u de leukste kindercollectie! Brillen met de meest vrolijke kleuren. Toch liever een kinderbril die niet opvalt? Ook daarvoor hebben wij matte tinten, stoere, hippe kinderbrillen.

lees meer

stichting emefa

Stichting Emefa Rheden- Rozendaal is in 2004 opgericht door Hans Polman, directeur van Polman Opticiens. Zo brengt hij al meer dan 15 jaar tweedehands brillen en glazen naar Ghana. Dit gaat vaak in samenwerking met Essilor.

lees meer

vergoedingen

Wat is de vergoeding die u kunt krijgen van uw zorgverzekeraar? Dat kan nogal verschillen afhankelijk van bij welke zorgverzekering u bent aangesloten.

lees meer

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo