Van smalle monturen tot statement zonnebrillen

Bij Polman Opticiens kunt u terecht voor Philipp Plein monturen voor hem en haar. Van oversized monturen tot de smallere monturen met opvallende accenten. Met dit brillenmerk maakt u een statement overal waar u komt.
Toch liever een minder opvallende bril? Ook dat kan. Zo kent een merk klassiekere monturen voor hem en haar.

De design bril voor haar

Het Duitse brillenmerk biedt alle populaire monturen van het moment. Denk aan monturen als de aviator, oversized, cat-eye, hexagonal, wayfarer, ovale en ronde glazen. Met de uitgebreide keus aan diverse monturen, zijn de monturen ook in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Denk aan doorzichtige monturen, kleurrijke glazen en opvallende studs. De creatieve creaties van Philipp Plein kennen geen grenzen.

Stoere en opvallende monturen voor hem

Van een pilotenbril tot shield style. De monturen voor heren kennen ook vele uitvoeringen. Iedereen kan met een opvallend design flaneren. De heren monturen kennen geen grenzen. Zo zijn er ook weer veel verschillende kleuren glazen en monturen waarin de monturen te verkrijgen zijn. Geel, rood, blauw, grijs of goud. Er is genoeg keuze. Wilt u een iets klassieker model? Ook dat kan! Laat u verrassen door de diverse designs.

Philipp Plein winkel in omgeving Arnhem

Bij Polman Opticiens kunt u slagen voor uw eigen Philipp Plein bril. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen kunnen u voorzien van een passend advies en u informeren over alle mogelijkheden.
Bij Polman Opticiens vindt u een uitgebreide collectie aan brillenmerken. Denk aan merken als Prada, Lindberg Eyewear, Saint Laurent, Ray-Ban, Gucci en nog veel meer. Benieuwd naar onze collectie? Kom gerust langs bij een van onze filialen.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo

Corona maatregel

×

Onze winkels blijven geopend om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u net een bril besteld? Ligt uw bril hier voor reparatie? Geen probleem, u kunt deze ophalen mits u zicht houdt aan de gestelde hygiëne regels. Lukt dat niet, dan zullen wij er persoonlijk voor zorgen dat deze thuisbezorgd wordt. Heeft u dringend advies nodig over uw ogen? Bel of e-mail ons, dan zoeken wij samen naar een oplossing. Contactlenzen en bijbehorende vloeistoffen kunnen gewoon besteld worden, telefonisch of per e-mail. Bestellingen leveren wij kosteloos bij u thuis. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 geopend. Samen zien we altijd meer mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Blijf gezond en pas op elkaar.

Mail: info@polmanopticiens.nl
Ouwerling Optiek - Elst 0481-375000
Focus Optiek - Velp 026-3617559
Huessensche Poort Optiek - Huissen 026-3251974
Rijks Optiek - Oosterbeek 026-3333973

Hygiëne regels:
- Ontsmet u handen bij binnenkomst.
- Houdt 1,5 meter afstand.
- Niet meer dan 5 bezoekers per winkel.
Mocht u in contact zijn geweest met iemand met griepverschijnselen, dan vragen wij u onze winkels niet te betreden. Het team van Polman Opticiens vraagt u om deze regels in acht te nemen zodat wij onze winkels niet hoeven te sluiten. Dan begroeten wij u graag met een glimlach in onze winkels.