Aviator en Wayfarer: klassieke monturen van Ray-Ban

De Aviator en Wayfarer monturen blijven dé klassiekers op het gebied van zonnebrillen. Zo zie je deze monturen elk jaar weer terugkomen. Het Aviator montuur staat ook wel bekend als de pilotenbril. De naam van deze klassieker is ontstaan in de jaren 30 toen het montuur speciaal voor piloten werd ontworpen. U kunt het montuur herkennen aan de lijnen die de contouren van de oogkas volgen.

Naast de Aviator is de Wayfarer een bekend Ray-Ban montuur. Een hip montuur die je vaak ziet op een zomers festival of op het terras. De Wayfarer zonnebril wordt naast de standaard zwarte uitvoering, nu ook verkocht met diverse prints en kleurovergangen.

Zonnebril met UV-bescherming

De Ray-Ban zonnebrillen kennen een goede bescherming tegen UV-stralen. Het merk heeft keuze uit diverse glazen. Zo zijn er gradiënt brillenglazen. Dit zijn glazen waarbij de bovenkant donkerder is dan de onderkant van het glas. Er is een overlopende filtering. Ook zijn er polariserende brillenglazen. Deze glazen nemen hinderlijke schittering weg. Zo zijn deze glazen erg fijn wanneer uw ogen lichtgevoelig zijn. Ook zijn er spiegelende glazen. Deze glazen filteren of blokkeren het zonlicht. Alle glazen bieden UV-bescherming en rust voor uw ogen.

Ray-Ban winkel in omgeving Arnhem

Bij Polman Opticiens kunt u slagen voor uw eigen Ray-Ban bril. Voor zowel een heren als een dames Ray-Ban montuur kunt u bij ons slagen. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen kunnen u voorzien van een passend advies en u informeren over alle mogelijkheden.

Naast Ray-Ban brillen hebben wij ook vele andere brillen merken. Zo bieden wij bij Polman Opticiens een uitgebreide collectie aan merkbrillen. Denk aan merken als Prada, Lindberg Eyewear, Saint Laurent, Philipp Plein, Gucci en nog veel meer. Benieuwd naar onze collectie? Kom gerust langs bij een van onze filialen.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo

Corona maatregel

×

Onze winkels blijven geopend om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u net een bril besteld? Ligt uw bril hier voor reparatie? Geen probleem, u kunt deze ophalen mits u zicht houdt aan de gestelde hygiëne regels. Lukt dat niet, dan zullen wij er persoonlijk voor zorgen dat deze thuisbezorgd wordt. Heeft u dringend advies nodig over uw ogen? Bel of e-mail ons, dan zoeken wij samen naar een oplossing. Contactlenzen en bijbehorende vloeistoffen kunnen gewoon besteld worden, telefonisch of per e-mail. Bestellingen leveren wij kosteloos bij u thuis. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 geopend. Samen zien we altijd meer mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Blijf gezond en pas op elkaar.

Mail: info@polmanopticiens.nl
Ouwerling Optiek - Elst 0481-375000
Focus Optiek - Velp 026-3617559
Huessensche Poort Optiek - Huissen 026-3251974
Rijks Optiek - Oosterbeek 026-3333973

Hygiëne regels:
- Ontsmet u handen bij binnenkomst.
- Houdt 1,5 meter afstand.
- Niet meer dan 5 bezoekers per winkel.
Mocht u in contact zijn geweest met iemand met griepverschijnselen, dan vragen wij u onze winkels niet te betreden. Het team van Polman Opticiens vraagt u om deze regels in acht te nemen zodat wij onze winkels niet hoeven te sluiten. Dan begroeten wij u graag met een glimlach in onze winkels.