Designbril om mee gezien te worden

Gedurfd, sexy en strak. Het verfijnde Franse design kent exclusieve materialen en verrassende designs. Brede designs in verschillende vormen, kleuren en maten. Voor iedereen is er een geschikt montuur. Ben je op zoek naar een Saint Laurent zonnebril? Het Franse brillenmerk heeft ook genoeg zonnebrillen in zijn assortiment. Flaneren op het terras in de zon? Daar kan uw eigen Saint Laurent bril niet bij ontbreken.

De Saint Laurent specialist bij u in de buurt

Bij al onze filialen kunt u slagen voor uw eigen Saint Laurent montuur. Zowel voor een heren als een dames brilmontuur kunt u terecht bij onze Polman Opticiens vestigingen. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen kunnen u voorzien van een passend advies en u informeren betreft de mogelijkheden.

Naast de brilmonturen van Saint Laurent kunt u ook terecht voor vele andere merken bij Polman Opticiens. Wij bieden een uitgebreide collectie. Zo biedt onze collectie ook sportbrillen. Voor de nodige bescherming tijdens al uw sportieve activiteiten, van het water tot in de bergen. We zien u graag bij een van onze filialen.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo

Corona maatregel

×

Onze winkels blijven geopend om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u net een bril besteld? Ligt uw bril hier voor reparatie? Geen probleem, u kunt deze ophalen mits u zicht houdt aan de gestelde hygiëne regels. Lukt dat niet, dan zullen wij er persoonlijk voor zorgen dat deze thuisbezorgd wordt. Heeft u dringend advies nodig over uw ogen? Bel of e-mail ons, dan zoeken wij samen naar een oplossing. Contactlenzen en bijbehorende vloeistoffen kunnen gewoon besteld worden, telefonisch of per e-mail. Bestellingen leveren wij kosteloos bij u thuis. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 geopend. Samen zien we altijd meer mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Blijf gezond en pas op elkaar.

Mail: info@polmanopticiens.nl
Ouwerling Optiek - Elst 0481-375000
Focus Optiek - Velp 026-3617559
Huessensche Poort Optiek - Huissen 026-3251974
Rijks Optiek - Oosterbeek 026-3333973

Hygiëne regels:
- Ontsmet u handen bij binnenkomst.
- Houdt 1,5 meter afstand.
- Niet meer dan 5 bezoekers per winkel.
Mocht u in contact zijn geweest met iemand met griepverschijnselen, dan vragen wij u onze winkels niet te betreden. Het team van Polman Opticiens vraagt u om deze regels in acht te nemen zodat wij onze winkels niet hoeven te sluiten. Dan begroeten wij u graag met een glimlach in onze winkels.