Via de glasleverancier Essilor in Zevenaar is hij in contact gekomen met een Pater die zich in Ghana had gevestigd. Deze Pater zorgde voor een goede samenwerking, waardoor de inleverde brillen echt een tweede leven kregen. Polman Opticiens brengt al meer dan 15 jaar tweedehands brillen en glazen naar Ghana, dit vaak in samenwerking met Essilor.

Waarom stichting Emefa?

Stichting Emefa is opgericht om geld in te zamelen waarmee een meisje genaamd Emefa in Nederland geopereerd zou kunnen worden aan een tumor in haar gezicht. Dit meisje kon uiteindelijk in Ghana geholpen worden, maar de stichting is altijd blijven bestaan. Het doel van de stichting is om kansarme mensen in Ghana goed zicht te bieden. Ook worden er levens verbeterende operatie bij kinderen uitgevoerd op kosten van de stichting. Bestuursleden van de stichting brengen regelmatig een bezoek aan Ghana. Op zijn kosten neemt Hans Polman regelmatig medewerkers mee naar Ghana om oogmetingen te verrichten en kennis over te dragen. Buiten het werk wat Polman Opticiens in Ghana verricht, zijn wij ook actief in de regio Arnhem. Alle kinderen tot 12 jaar van de voedselbank regio Arnhem krijgen van ons een gratis bril, inmiddels zijn daarvoor al meer honderden brillen geleverd.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo

Corona maatregel

×

Onze winkels blijven geopend om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u net een bril besteld? Ligt uw bril hier voor reparatie? Geen probleem, u kunt deze ophalen mits u zicht houdt aan de gestelde hygiëne regels. Lukt dat niet, dan zullen wij er persoonlijk voor zorgen dat deze thuisbezorgd wordt. Heeft u dringend advies nodig over uw ogen? Bel of e-mail ons, dan zoeken wij samen naar een oplossing. Contactlenzen en bijbehorende vloeistoffen kunnen gewoon besteld worden, telefonisch of per e-mail. Bestellingen leveren wij kosteloos bij u thuis. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 geopend. Samen zien we altijd meer mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Blijf gezond en pas op elkaar.

Mail: info@polmanopticiens.nl
Ouwerling Optiek - Elst 0481-375000
Focus Optiek - Velp 026-3617559
Huessensche Poort Optiek - Huissen 026-3251974
Rijks Optiek - Oosterbeek 026-3333973

Hygiëne regels:
- Ontsmet u handen bij binnenkomst.
- Houdt 1,5 meter afstand.
- Niet meer dan 5 bezoekers per winkel.
Mocht u in contact zijn geweest met iemand met griepverschijnselen, dan vragen wij u onze winkels niet te betreden. Het team van Polman Opticiens vraagt u om deze regels in acht te nemen zodat wij onze winkels niet hoeven te sluiten. Dan begroeten wij u graag met een glimlach in onze winkels.