Zonnebrillen trends voor haar

De popidolen uit de jaren 90 liepen regelmatig met dit model op hun neus. Deze zomer zullen de grote ronde zonnebrillen worden vervangen door smalle zonnebrillen. Wij durven wel te zeggen dat de smalle zonnebrillen de trend gaat worden van zomer 2020. Echt opvallen met het kleine montuur? Ga voor gekleurde glazen! Met deze trend kun je uiteraard flaneren op het terras.

Polygonale en cat-eye monturen

Naast de smalle ovale zonnebrillen komen ook de polygonale en cat-eye monturen met een comeback. Polygonaal is een ander woord voor veelhoekig. Dit model kunt u onder andere vinden in de brillen collectie van Ray-Ban, Yves Saint Laurent en KENZO.

Toch liever een cat-eye zonnebril? Ook daarvoor kunt u slagen bij Polman Opticiens. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de collectie van Philipp Plein of Prada. Met deze merken maakt u deze zomer een statement op het terras!

Zonnebrillen trends voor hem

In de zomer van 2020 zien we voor de heren bekende trends terugkomen. Een bekende terugkomer is de Aviator zonnebril, ook wel de pilotenbril. Ray-Ban is een van de bekendste merken die dit model biedt. Bekijk daarnaast ook even de collectie van Philipp Plein. Het Italiaanse merk biedt je een brede collectie aan trendy zonnebrillen.

Van wayfarer tot ronde zonnebrillen

Naast de Aviator komen er nog twee modellen die u in de zomer van 2020 zeker vaak gaat zien. De wayfarer en clubmaster zijn modellen die blijven terugkomen. Deze monturen zijn ideaal voor op het strand, terras of op een festival. Klassiek en tijdloos!

Toch liever een hipper model? Ga voor een zonnebril met ronde glazen. Ronde zonnebrillen zijn niet meer alleen voor de ‘hipsters’ maar dit montuur is nu voor iedereen. Deze hippe zonnebril is onder andere te vinden in de nieuwste Ray-Ban collectie.

De zonnebrillen specialist bij u in de buurt

Bij al onze filialen kunt u slagen voor een zonnebril die bij u past. Ook voor zonnebrillen op sterkte en brillen met meekleurende glazen kunt u slagen bij Polman Opticiens. Onze gediplomeerde opticiens en optometristen kunnen u voorzien van een passend advies en u informeren betreft de mogelijkheden.

Polman Opticiens vindt u een uitgebreide collectie. Zo hebben wij naast onze standaard brillen en zonnebrillen nog een collectie sportbrillen. Onze collectie sportbrillen biedt de nodige bescherming tijdens al uw sportieve activiteiten, van het water tot in de bergen. Kom gerust een kijkje nemen in een van onze filialen.

U vindt onze vestigingen rond Arnhem en omgeving

vestiging ouwerling optiek polman opticiens

Elst

Dorpsstraat 101 6661 EJ

(0481) 37 50 00 OPENINGSTIJDEN
vestiging focus optiek polman opticiens

Velp

Emmastraat 21 6881 SN

(026) 361 75 59 OPENINGSTIJDEN
vestiging huessensche poort optiek polman opticiens

Huissen

Langestraat 64 6851 AS

(026) 325 19 74 OPENINGSTIJDEN
vestiging rijks optiek polman opticiens

Oosterbeek

Utrechtseweg 124-a 6862 AP

(026) 333 39 73 OPENINGSTIJDEN
polman opticiens logo

Corona maatregel

×

Onze winkels blijven geopend om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Heeft u net een bril besteld? Ligt uw bril hier voor reparatie? Geen probleem, u kunt deze ophalen mits u zicht houdt aan de gestelde hygiëne regels. Lukt dat niet, dan zullen wij er persoonlijk voor zorgen dat deze thuisbezorgd wordt. Heeft u dringend advies nodig over uw ogen? Bel of e-mail ons, dan zoeken wij samen naar een oplossing. Contactlenzen en bijbehorende vloeistoffen kunnen gewoon besteld worden, telefonisch of per e-mail. Bestellingen leveren wij kosteloos bij u thuis. Wij zijn op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 geopend. Samen zien we altijd meer mogelijkheden. Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Blijf gezond en pas op elkaar.

Mail: info@polmanopticiens.nl
Ouwerling Optiek - Elst 0481-375000
Focus Optiek - Velp 026-3617559
Huessensche Poort Optiek - Huissen 026-3251974
Rijks Optiek - Oosterbeek 026-3333973

Hygiëne regels:
- Ontsmet u handen bij binnenkomst.
- Houdt 1,5 meter afstand.
- Niet meer dan 5 bezoekers per winkel.
Mocht u in contact zijn geweest met iemand met griepverschijnselen, dan vragen wij u onze winkels niet te betreden. Het team van Polman Opticiens vraagt u om deze regels in acht te nemen zodat wij onze winkels niet hoeven te sluiten. Dan begroeten wij u graag met een glimlach in onze winkels.